Most Popular


Vitamini i minerali za imunitet neophodni su za mnoge aspekte zdravog funkcioniranja imunološkog sustava Vitamini i minerali za imunitet neophodni su za mnoge aspekte zdravog funkcioniranja imunološkog sustava
 Valja istaknuti minerale koji su bitni za funkcioniranje imunološkog sustava ...
Cilj BabyDerm kreme Cilj BabyDerm kreme
Cilj guste kreme poznate kao Hydrating Body Cream je pružiti ...
Prednosti Čišćenja Toksina Iz Tijela Prednosti Čišćenja Toksina Iz Tijela
Iako je detoksikacija ključni prvi korak u dugoročnoj terapiji poremećaja ...


Detoksikacija Sokovima – Kupujte Zeolit Za Nevjerojatne Zdravstvene Dobrobiti

Rated: , 0 Comments
Total visits: 99
Posted on: 05/09/24

Kad je riječ o odabiru najkvalitetnijih, čistih i svježih sokova za detoksikaciju tijela, dobit ćete različite mogućnosti. Detoksikacija sokovima je praktičan način da uvijek ostanete energični, hidratizirani i svježi. Electa Homozel Protect je jedan od njih – idealan sok koji djeluje na detoksikaciju. Riječ je o 100% prirodnom mineralu koji učinkovito uklanja slobodne radikale, toksine i teške metale te ostale štetne tvari iz tijela. Electa Homozel Protect je mehanički mikroniziran i termički aktiviran prirodni ZEOLIT. Homozel je prirodni klinoptilolit – jedan od 48 prirodnih minerala zeolita.

Laboratorijskim ispitivanjima potvrđen je visok sadržaj korisnih minerala za ljudsku upotrebu s dominacijom minerala kalijeve strukture. Svakodnevnom uporabom Electa Homozel Protecta regulirat će pH vrijednost u rasponu od 7,35 do 7,45. Pri navedenim pH vrijednostima podiže se imunitet i sprječava daljnji razvoj bakterija i virusa. Electa Homozel protect je 100% neutralan, siguran za upotrebu i koristan je dodatak u ljudskoj prehrani.

Zdravstvene prednosti korištenja zeolita u kombinaciji s detoksikacijom Sokovima

Ovisno o vašim zahtjevima, možete kupiti druge opcije sokova koji djeluju na detoksikaciju. Dobit ćete nevjerojatne zdravstvene prednosti Detoksikacije sokovima. Prema riječima stručnjaka, zeolit pomaže u sljedećim situacijama:

• Detoksikacija organizma i čišćenje od teških metala uz radioaktivnu kontaminaciju

• Poboljšanje imuniteta i metabolizma, dijabetesa, te gastritisa i mučnine u želucu

• Visok krvni tlak, trigliceridi i kolesterol u krvi te povećana prostata

• Pijesak ili kamenje u bubrezima ili žuči – otapa ih i bezbolno izbacuje

• Povećana i masna jetra, artritis i giht te psorijaza, seboreja i herpes

• Kožne bolesti i gljivične bolesti i ekcemi, kao prevencija raka, pomlađivanje i dugovječnost te pomažu u estetici kože

Korištenjem ovog soka dobit ćete nevjerojatne zdravstvene prednosti. Morate odabrati količinu po svom izboru, pročitati prednosti korištenja i prema tome izvršiti narudžbu. Pruženi su vam svi detalji koji će biti plus za poboljšanje vašeg iskustva. Idite na internet jer se to smatra jednim od praktičnih načina da poboljšate svoje iskustvo. Brojna su priznata imena u ovoj domeni koja vam nude najbolju ponudu proizvoda. Provjerite sve detalje i naručite u skladu s tim kako biste pravodobno dobili isporuku na svoju adresu. Možete naručiti s bilo kojeg mjesta. Dakle, što tražite, kupite Zeolit kako biste uz Detoksikaciju sokovima dobili nevjerojatne zdravstvene prednosti.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

Forgotten password?