Most Popular


Vitamini i minerali za imunitet neophodni su za mnoge aspekte zdravog funkcioniranja imunološkog sustava Vitamini i minerali za imunitet neophodni su za mnoge aspekte zdravog funkcioniranja imunološkog sustava
 Valja istaknuti minerale koji su bitni za funkcioniranje imunološkog sustava ...
Cilj BabyDerm kreme Cilj BabyDerm kreme
Cilj guste kreme poznate kao Hydrating Body Cream je pružiti ...
Prednosti Čišćenja Toksina Iz Tijela Prednosti Čišćenja Toksina Iz Tijela
Iako je detoksikacija ključni prvi korak u dugoročnoj terapiji poremećaja ...


higijena i njega kože i tijela – Kupite najbolje sapune i masti

Rated: , 0 Comments
Total visits: 92
Posted on: 07/11/24

Kada je riječ o usvajanju nekih od najboljih higijenskih opcija za njegu kože i tijela, dobit ćete različite načine, od prirodnih lijekova do gelova i drugih opcija. Odaberite najbolju prema svom tipu kože i dobro je nahranite. ZeoSilver sapun, I-ON balzam, Nature balzam itd. opcije su za dobro njegovanje vaše kože.

ZeoSilver sapun – učinkovit sapun za higijensku njegu kože i tijela

Među raznim proizvodima, jedan je od učinkovitih za redoviti piling do savršene kože.

Ako želite da vam koža bude meka i sjajna, trebali biste je redovito čistiti. Sapun će biti najbolja opcija ako je napravljen od prirodnih sastojaka. ZeoSilver sapun je učinkovit koji se odnosi na uklanjanje gornjeg, starog sloja kože, koji se najbolje čisti temeljitim pilingom.

Riječ je o jedinstvenom biseru među sapunima koji sadrži čestice zeolita i cimeta koji su idealni za nježan piling lica i tijela.

I-On Balsam – Antibiotska mast širokog spektra djelovanja

Druga mogućnost higijenskog načina njege tijela i kože je korištenje antibiotske masti. I-On Balsam je jedna takva antibiotska mast širokog spektra djelovanja – učinkovita na bakterije, viruse i gljivice. Uništava ih kroz smjesu koju nazivaju Čudo od kreme – jer je fantastična za svaku široku primjenu.

Ova mast je potpuno bezopasan proizvod – kako za ljude tako i za životinje. Napravljen je od koloidne srebrne vode jačine 10ppm i medicinskog lanolina.

Nema kontraindikacija; a ne sadrži konzervanse, mirise i boje. Treba ga nanositi 2-3 puta tijekom dana, a najvažnije je nanošenje navečer prije spavanja. Nakon nanošenja balzama ne smijete izlaziti na sunce.

Nature balzam – mast za hemoroide

Nature Balsam je još jedna mast za hemoroide koja je nastala skupljanjem znanja drevnih i na temelju različitih praktičnih iskustava u kombinaciji sa suvremenim farmaceutskim spoznajama. Nature Balsam je kombinacija najučinkovitijih biljaka i problemi nestaju već pri prvom korištenju, a nakon mjesec dana svakodnevne upotrebe problem je riješen.

Takvi proizvodi su korisni u higijeni i njezi kože i tijela. Morate znati o specijalitetima, provjeriti sve detalje i naručiti. Možete naručiti s bilo kojeg mjesta u skladu s vašim potrebama kako biste dobili isporuku na vrijeme. Dobit ćete kompletan vodič i pomoć za najbolje rezultate.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

Forgotten password?